top of page
AOE_Ekebergveien138b_Vinkel4_Hus1_Kjøkke

Kun én leilighet igjen

Over Holtet består av store leiligheter med eksklusiv innredning

Felles for leilighetene i Over Holtet er at alle har godt gjennomtenkte planløsninger som passer dagens bo- og levemønster. Proporsjonene på rommene i boligene har en god balanse.

Arealer

 

Leilighet 4 - Hus 2 - første etasje

BRA 120,5 / P-ROM 111 / S-ROM 8,5 kvm.

S-ROM utgjør bod, for øvrig P-ROM.

 

Hus 2 har heis- eller trappeadkomst fra garasje i hus 1 med kort gange over til hus 2. Det medfølger bod i garasje. Leiligheten har en godt gjennomtenkt planløsning som passer dagens bo- og levemønster. Proporsjonene på rommene i boligen har også en god balanse.

 

Planløsningen består av:

Entre, gang, bod, bad/vaskerom, soverom, soverom med en-suite bad og stue/kjøkken med utgang til platting.

Annet: Bod i felles garasjekjeller og parkeringsplass.

Ta en titt i boligvelgeren for plantegning! 

Standard

 

Entré

Entreen får fliser på gulvet levert av Bergersen Flis, type Bellagio shadow med størrelse 120x60 cm. Gulvet får varmekabler, og veggene sparkles og males to strøk i fargen Kalk fra Jotun (NCS 1603-Y31R). Taket males hvitt og får downlights (til sammen 10 fordelt på bad og entré). Det leveres tilhørende dimmere.

 

Stue og kjøkken

Leiligheten har stue og kjøkken i en moderne, åpen løsning - et nydelig rom med store vinduer. Rommet får enstavs, hvitpigmentert eikeparkett på gulvet, type Kährs Antium, og veggene sparkles og males to strøk i fargen Kalk. Det leveres eikelister fra Khärs tilpasset gulvet, og det blir listefritt mot tak og vinduer.

 

Det monteres også en stemningsfull peisovn type Rais Pilar 190 cm. Fra stuedelen blir det utgang til terrasse/platting.

Kjøkkeninnredning er fra Expo Nova - en lekker innredning av type Alea med bl.a. 20mm Clamshell Caesarstone komposittbenkeplate. Hvitevarene er fra Siemens og består av induksjonstopp med eksklusiv integrert ventilator, samt stekeovn, oppvaskmaskin og kombinert kjøleskap/fryseskap.

 

Bad/wc/vaskerom

Leiligheten får to bad, og det ene badet vil ligge i tilknytning til hovedsoverommet. Begge badene får delikate fliser på gulv og vegger levert av Bergersen Flis i serien LB Extra farge Light Grey. Gulvflisene leveres i størrelse 60x60, og veggflisene leveres i størrelse 30x60. I tillegg får badene gulvvarme og downlights.

 

Badene leveres med vegghengt toalett. Innredning leveres av Expo Nova og består av en heldekkende servant og innredning av type Montana i farge Nordic lysegrå med underskuffer, overskap og speil. Badene får også dusjhjørner med innfellbare glassdører, og det ene badet får opplegg for vaskemaskin. Badet tilknyttet hovedsoverommet får badekar med tilhørende Tapwell armatur og håndusj i krom.

 

Soverom og garderobe

Soverommene blir lyse og pene med samme enstavs eikeparkett som stue/kjøkken. Veggene sparkles og males to strøk i fargen Kalk. Garderobeskap leveres av Expo Nova. Ellers får leilighetene gode lagringsmuligheter i blant annet kjellerbod.

Se i boligvelgeren for plantegning!

bottom of page