top of page
AOE_Ekebergveien-138b_Eksteriør_Vinkel-3

Området

Adressen til Over Holtet er Ekebergveien 138 D. Beliggenheten er upåklagelig - rett ved handlesenter og buss og trikk på Holtet. I tillegg er det kort gangavstand til skoler, barnehager, nydelige tur- og friluftsområder med mer. Her får du kort avstand til det meste, som populære Jacobs på Holtet. Kollektivtilbudet i området er utmerket, via buss, trikk og T-bane.

Korte avstander

Eiendommen ligger i et meget attraktivt og veletablert område på Holtet/Bekkelagshøgda i Oslo kommune. Her bor du i rolige omgivelser, samtidig som det er kort vei til byen. Det er også nærhet til sjøen og fantastiske turmuligheter. Fra boligen er det kort gangavstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, butikker og idrettsanlegg.

 

Natur

Brannfjell er et av de første skogsområdene i hovedstaden som blir bart på vårparten. Det er stier over hele åsen, alt fra brede lysløyper til trange skogstier og svabergpartier. Ekebergsletta og Skulpturparken på Ekeberg gir også gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Det er også kort vei til fjorden med flere populære badeplasser langs Bunnefjorden, inkludert Nordstrand Bad, Katten og Sydstranda på Ulvøya med det kjente stupetårnet. Østmarka ligger bare en liten kjøretur på 10 minutter unna med ubegrensede turmuligheter sommer og vinter, kanoutleie på Nøklevann og fiskemuligheter.

Idrett

Det er flere idrettslag i nærområdet, blant annet Bekkelaget, KFUM og Nordstrand IF. Bekkelaget sportsklubb har et fantastisk tilbud innen de fleste idrettsgrener for barn og ungdom. I tillegg er det tennisklubb i Jomfrubråtveien, og du har også Ormøya roklubb og Bundefjorden seilforening i rekkevidde. I tillegg har området EKT Rideskole og Husdyrpark. De fleste av disse aktivitetene ligger bare 5-10 min gange fra eiendommen. Ballsletta er et yndet turmål med aktiviteter som Ridesenter, Minigolf og diverse andre muligheter for barna.

 

Handel

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet ærverdige Jacobs på Holtet. I tillegg har du Joker, en hyggelig nærbutikk som også har åpent på søndager. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Sæter, Manglerud og Lambertseter kjøpesenter som alle innehar et godt og variert utvalg butikker og forretninger.

 

Offentlig kommunikasjon og lokasjon

Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss, trikk og T-bane. Nærmeste bussholdeplass er Holtet og ligger ca. 50 meter unna, og nærmeste trikkestopp (også Holtet) ligger ca. 300 meter unna. I tillegg er det kun ca. 15 minutter til T-bane. Ved å benytte bil tar det ca. 4 min til Ryen, 4 min til Lambertseter, 7 min til Oslo S, 10 min til Hvervenbukta og 33 min til Oslo Lufthavn.

 

Skole og barnehage

Fra eiendommen er det kort gangavstand til Bekkelaget barneskole og Brannfjell ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Holtet og Lambertseter videregående skoler, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

bottom of page